söndag 1 januari 2012

Årets sista dag....

2011 avslutades hos goda vänner söder om stan som vanligt. God mat i mängder bjöds det också på så klart. I år hade vi smart nog kört lite knytis, väldigt praktiskt!
Förrätt: mini västerbottenost pajer med kalixrom
Varmrätt: helstekt oxfile med potatiskaka och rödvinssky
Efterrätt: hallon pannacotta paj

jag är fortfarande mätt kan jag säga!

Signe den busen höll sig vaken över 12 slaget i år igen....hon vill väll inte missa raketerna ;-) Trotts detta vaknade hon ju så klart kl 08 i morse så hon är lagom glad och go idag kan jag säga ;-)

Vännerna vi firade hos bor fantastiskt fint vid Liljeholms kajen så när det nya året närmade sig gick vi ut och kikade på utsikten över hela Södermalm och bort mot djurgårdshållet. Kan lova att det bjöds på praktfulla fyrverkerier i över en timme! Nått nytt som jag inte sett förut men som får ett stort plus i mina ögon var att många (och då menar jag hundratals) skickade upp såna där "Thailands lyktor" istället för raketer....väldigt vackert och snällare för både djurs och människors öron!
Förrätten

Efterrätten

Piggmörten fick låna Dantes vagn och
följa med ut och kika på raketerna
Utsikten mot Liljeholms kajen

Tillslut så somnar även den mest uthålliga nyårsfiraren

1 kommentar:

JEN sa...

ÅH så gott!! Jamen här var det hundratals såna lyktor i himlen - det tog en stund innan jag fattade att det inte var flygplan *ehum* som höll på att krocka i natten ;-)