tisdag 10 januari 2012

Ajajaj...

Igår blev det inget 365 dagars inlägg.....jag hade faktiskt planerat in en pysselkväll i mitt scrapprum, men icke. Hade tänkt göra ett födelsedagskort och kanske till och med en liten layout. Men i stället för pyssel fick jag tandvärken från h******t :-( Och det i sin tur ledde till huvudvärk som i sin tur ledde till att jag gick och lade mig klockan halv 10. Så...nä....inget pysslande och fotande för min del. Idag är det inte ett dugg bättre (men med värktablett kan jag iallafall verka lite normal)

Så nu snälla vänner, håll tummarna för att den här värken försvinner fort som attans, för jag vare sig har tid, råd eller lust att gå till tandis. (Det första var väll inte riktigt sant kanske) men råd och lust har jag verkligen inte! Jag hatar att gå till tandläkaren. Sen så spelar det ingen roll att min tandläkare är typ 14 år och ser ut som en liten snäll nallebjörn. Jag hatar det iallafall!

(Och ja, nu fnissar kanske en del av er, eller ja....jag vet att en del av er (Ulrika) asgarvar) men det spelar ingen roll att jag är utbildad tandsköterska! Det gör det hela bara värre (för nu fattar jag ju vad de babblar om) och det spelar ingen roll att jag klarade förlossningen från de varmare trakterna utan någon bedövning....det är ända värre att gå till tandläkaren....så nu tänker jag ta en värktablett till och tycka synd om mig själv....
Sen ska jag städa hela huset så det är klart tills städaren kommer i morgon....så nej, det blir nog tyvärr inget 365 inlägg idag heller.....stackars stackars mig ;-)

1 kommentar:

Fnulan sa...

BORT BORT dumma värk!!! Mysigt att pyssla, jag väljer datorn..
Puss