onsdag 23 november 2011

Äntligen har uggleklänningen kommit

Köpte denna superfina uggleklänning på syfestivalen för några veckor sedan. Det var ett "demo" ex och fick därför inte följa med mig hem utan den fick vara kvar och vara fin på mässan hela helgen för att sen ta en tur med postbilen till mig. Och i går så kom den äntligen!!! Signe älskar den och har gått omkring och burit på den hela eftermiddagen, fast nån modell ville hon inte riktigt vara när jag väl satte den på henne sen.

Den kommer från Neanobelle

och när vi ändå pratar klänningar så är årets julklänning vald. Väl i butik så slog den alla de andra i listan, den och nr 6 (mitten till höger i förra inlägget) var de sin stod som finalister, men eftersom jag älskar prickar så hade den andra egentligen inte så stor chans ;-) Klänningen kommer från Lindex, från deras babyavdelning. St 86 är den i och jag hoppas att hon kan ha den på julafton, för den satt precis nu och det är ju en månad kvar.

4 kommentarer:

Agnes sa...

Vilken ljuvlig julklänning! Det finns så fina kläder till tjejer, svårare att hitta till pojkar. Jag får väl helt enkelt hoppas på att Liam någon gång kommer få en lillasyster som jag kan köpa söta klänningar till :)

Sandra - mamma till Molly sa...

Den var ju jättefin, finare på Signe än på bilden i förra inlägget. Måste ut och leta efter någon julklänning åt Molly :)

JEN sa...

Ja den var mycket finare på Signe än på bilden innan! Perfekt julklänning ju :-) Och uggleklänningen är bedårande söt! Bra kap där!

Mya sa...

båda klänningarna är jättefina. håller tummarna att hon ska kunna ha julklänningen när det är dags :)