torsdag 20 oktober 2011

Underbara barn mässan

Förra veckan var vi på underbara barn mässan och röjde runt jag och Signe
massor med folk, massor med fint att titta på och att köpa så klart om man kände för att äta nudlar resten av året. Och en maaaaaaassssssa saker som Signe ville ha...så klart! Jag har insett att det börjar bli svårt att gå med henne i affärer nu, det är en massa "eeeehhhhh ehhhhhh eeeehhh" hela tiden för allt hon vill ha ;-) Som tur var fanns det en massa ballonger som delades ut iallafall, så hon var rätt nöjd med det....ett litet tag ;-)

Här om dagen var vi förresten till tandläkaren på premiärbesök, skrutten har slagit av en flisa på framtanden och blödde lite, ingen fara dock, men det ska ju in i protokollet så. Efteråt fick hon belöningen att gå på biblioteket för första gången och det var ren och skär lycka. Hon skrattade, klappade händerna och sprang omkring och visste inte vart hon skulle börja. Alla dess böcker, rena himmelriket ;-)

jaja...det var lite babbel så här mitt i natten, hon hittade iallafall en sak hon väldigt gärna skulle ha velat haft på mässan. En svart tuff sparkbil, det är grejer det. Och det är så skoj att se att hon verkligen begriper allt nu, leksaker hon aldrig sett förut vet hon direkt hur de funkar. Det är häftigt.

Inga kommentarer: