söndag 9 oktober 2011

I städartagen

Vi har rensat förrådet hela helgen (och är långt ifrån klara). Skönt att bli av med en massa gammalt skrot. Tyvärr tog jag ingen före bild, men jag lovar, man kom inte ens in en millimeter i det rummet. Annat ska det bli nu!

Och väldigt intressant har det varit också. Signe har rotat och röjt och packat och packat upp och ingenting av detta har hon gjort där vi velat att hon ska göra det ;-) Det var många ooooo och aaahhh från henne när hon hittade saker hon ville ha kan jag lova (allt från böcker, dockor, lego, gamla djurgården affischer, kattleksaker och solfjädrar - nytt världsrekord i solfjädersdemolering tog hon också -ca 1 och en halv sekund)

Mer än hälften av det som var i rummet har nu åkt ut, antingen till soporna, eller en loppishög eller helt enkelt flyttats dit det hör hemma. Nu finns det bara saker som ska vara kvar i förrådet där, eller nästan iallafall - Erik har några lådor med "Måste ha saker" som absolut inte går att slänga (jag har slängt lite iallafall- men säg ingenting till honom om det ;-))

Julsaker, påskpynt, resevagnen, några väskor, 3 lådor med urvuxna bebiskläder, 4 lådor med leksaker som signe är för stor/liten för, en liten "Minneslåda" som är min, några tavlor och så eriks 10 monsterkartonger. Nu stänger jag dörrarna dit.

Åhhhh...vad jag älskar att slänga saker :-D

Inga kommentarer: