måndag 22 augusti 2011

Massor av ideer....så lite tid!

Huvudet snurrar av en massa ideer här, vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill och hur jag ska lyckas med vissa saker. Är helt fast i underbara Pinterest och hittar så mycket fint jag vill göra!
Önskar mig en massa tid, en hel del pengar och några underbara amerikanska butiker ;-) Undrar om jag kan få det på 30 årsdagen som närmar sig med stormsteg?

Annars, när jag inte sitter och kikar på pinterest så planerar jag kalas, testar att cykla för första gången på ca 10 år, ger upp och lämnar cykeln på andra sidan vallentuna, dricker vin med mina underbara "mammakompisar", försöker suga ut det sista ur mammaledigheten som närmar sig sitt slut *ångest*, söker lite jobb, har lekdater med Signes kompisar och försöker få ordning här hemma...fullt ös med andra ord!

2 kommentarer:

Lattemamman sa...

Hej Kela, skulle så gärna vilja bli följare på din blogg. Hur blir jag det?
Kram,
chokladbollskompisen och lattemamman Carro
:-)

Åsa sa...

Ja tid ja. Det är något som inte finns längre. Hinner bara jobba, äta och sova, kännas det som. Saknar mammaledigheten även om jobbet känns bra. Hoppas du hittar ett trevligt jobb snart och att du får fina presenter när du fyller år:-)