söndag 28 augusti 2011

30 års fest, pyssel och förberedelser för inskolning...

Det har varit en fullbokad helg.
Fredagen gick åt till att fixa med en massa förberedelser inför lördagens fest.
Vart till och med så mycket att göra så att Erik gick med på att beställa hämtmat för en gångs skull ;-) Det händer inte ofta kan jag lova!

På lördagen så var det kalas för släkt och vänner här hemma.
Fullt upp hela dagen och väldigt trevligt! En massa folk, ännu fler barn tror jag och en massa mat/fika. Mycket trevlig!

Idag så hade jag en massa inbokat men var helt orkeslös så jag blev hemma istället och fixade inför morgondagens inskolningsstart.
Jag har inte gjort någonting till det ännu, eftersom jag helt enkelt förträngt att det snart är dax för Signe att börja hos dagmamman. (Och det är inte för att jag inte tror att det kommer att gå bra eller för att jag inte tror att det är världens bästa dagmamma, för det tror jag absolut. Det är bara det att jag inte vill erkänna att hon är så stor nu, att det här året (ok, snart 16 månaderna) har gått så fort!) Kommer lipa som en sill på torsdag när hon ska vara själv vill jag lova!

Iallafall, jag är helt vilse inför detta kan jag gott erkänna! vad behövs? Hur går det till? Ja, jag vet ingenting. Men det lär väll lösa sig. En sak vet jag iallafall, och det är att man ska namnmärka kläderna. Så det har jag gjort idag. Och eftersom jag är som jag är så kunde jag ju inte bara namnmärka några som hon kan ha denna veckan och sen fortsätta lite nu och då, nä jag MÅSTE fixa alla omedelbums. (Och då hoppade jag så klart pyjamasarna, för de ska hon ju inte ha till dagmamman, och de kläder som ligger i tvätten är inte klara än heller)
Och jisses vilket jobb det är :-o Trodde framåt slutet att jag skulle dö den stora klädmärkardöden...Kändes som att en liten bit av livsgnistan försvann för varje plagg (Och då menar jag inte att jag skulle gå och hoppa från balkongen eller äta ihjäl mig på alla kalasrester vi har här hemma) utan att jag helt enkelt aldrig skulle komma fram från det där klädberget som jag satt begravd under!

För jo, Signe har ju en hel del kläder *harkel*
har hon tillräckligt? - långt i från om man frågar mig.
använder hon allt? - nä, absolut inte, finns massa plagg jag inte gillar men ändå har kvar här hemma, fast jag vet att jag aldrig kommer att använda dem (för jag tvättar hellre)

Klädberget som jag låg begravd under
hum...undrar om jag ska ta och märka pyjamasarna ändå....Erik kanske inte fattar att det är pyjamasar och tar med dem till dagmamman? Det skulle kunna hända....lätt.....

Måste bara visa kortet (liftat av AnkieG) och uggle skallran som jag gjort till Jimmy och Emelies lilla Oskar som föddes i förra veckan.

Nu är det sängen som gäller...är så trött jag jag knappt vet vad jag heter och i morgon måste vi ju ställa klockan och gå upp i tid :-o Hur ska det gå?

Inga kommentarer: