lördag 19 mars 2011

Ute kväll...


Fredagen och hela helgen var det ett himla spring på oss, och idag med förresten....
men detta handlar om fredagen, så vi börjar väll där för ordningens skull ;-)

Var först ner till vårdcentralen och höll inte på att komma därifrån pga en gammal tant....eller jo, vi hade nog kunnat komma där i från tidigare än vi gjorde, med då hade jag nog fått tanten med hem som bonus eftersom hon envisades med att halvligga in genom halva min bil och prata barnsäkerhet på 1800 talet i en evighets evighet....Sen var jag hos tandläkaren och fixade en liten lagning som rymt iväg. Och som belöning för att jag var så duktig hos tandläkaren for jag sen hem till Cindy och mötte upp mammagruppen och proppade i mig massa gott, sockerrikt, fika. Trevligt!

Sen var det hem och svida om, dax att för första gången på 10 månader lämna hemmet utan bebis som accessoar. (jag har ju varit iväg och handlat själv innan, men det är inte riktigt samma sak)
Jissa om jag hade duktig klädångest!!! Alla mammakläder är (tack gode gud) alldeles förstora, men trotts att vikten är nere i samma som innan Signe flyttade in så är alla "vanliga" kläder på nått märkligt sätt för smått...mycket skumt....Lyckades tillslut få i hop nån slags kombo av mammabyxor (som jag fick gå och dra upp hela kvällen) och en gammal topp från bf Signe tillsammans med en indragningsövning på magen som hette duga och en bön om att inte få sittplats på första raden i direktsänd tv ;-) Sen blev jag upphämtad av Johanna och vi for in till stan. Här önskar jag att jag kunde säga att vårat inplanerade restaurangbesök var helt helt underbart....men tiden var inte riktigt med oss och det slutade med att vi slängde i oss en panini (dock väldigt god) och hamstrade lite nödproviant på 7eleven...

Sen begav vi oss till tv huset och Let´s dance inspelningen. Lite lustigt att jag skulle hamna där en fredagskväll, jag som inte sett ett enda program de senaste åren och inte hade en aning om vilka som var med och tävlade ens, men så kan det gå ibland ;-) Riktigt roligt hade vi hur som helst och det var intressant att se det hela från insidan....2 glas vin gjorde nog sitt till det med ;-) Otroligt förresten vad de dansar bra , själv ser man ju mer ut som bambi på hal is! Efter programmet så begav vi oss hemåt, duktigt trötta bägge två...vi är ju inte vana vid det här med att ränna ute och ha på oss annat än mjukisbyxor nu för tiden ;-)

Lördagen var det babysim som gällde, och sen en sväng på barnloppis i Uppsala för att fynda lite. På söndagen hejade vi på E som sprang två sjöar runt i solna och njöt av vårsolen och idag har vi varit i Enköping och hälsat på Therese och lilla Moa som inte alls är så liten längre utan just har fyllt ett år!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skoj att ni hade det trevligt :) Jag har varit ute på stan med tjejkompisarna några gånger efter Filips födsel och haft både klädångest och "vara borta från Filip-ångest", men det har alltid varit skoj och extra mysigt att komma hem efteråt :)