torsdag 2 juli 2009

som vanligt då...

så var det evigheter sen jag skrev sist.... men denna gången kan jag skylla lite på det fantastiska sommar vädret också! Det är ju en skam att sitta framför datorn när solen gassar sådär utanför. Den gör den visserligen idag ochså, men jag orkar inte vara på altanen och steka mig till döds något mer!

Så...ska jag köra en månads sammanfattning igen nu då? Orkar ni med det? För så mycket annat har jag inte att skriva om så ni får hålla till godo :-D Jobbat har jag ju gjort som vanligt, men det är ju inte så där himmla upphetsande att skriva om så det struntar vi i helt enkelt. Träffat Jossa en hel del har jag gjort. Å pratat i telefon med Naomi som är hemma i sverige igen :-D Wiiieeee :-D Vi har varit på brunch på långbrodals världshus, supergott. Vi har haft finbesök från åland, av farmor och farfar. Jag har haft ångest över valet av kakel till köket....eller haft och haft, jag har det fortfarande!!! Vi har firat en toppen midsommar i Årsta havsbad med goda vänner. Jag har varit och badat med Jane och barnen,,,,å så Kenneth med så klart :-D Vi har haft födelsedagsfirande för min kära make som gått och blivit 32 år. Så har vi där emellan rivit golv och tapeter, förökt tömma allt i köket, bråkat med min bil fladdervanten så att den ska bli hel igen och klara ombesiktningen innan den får körförbud.
Ja, det var väll i stort sett allt. Det enda jag inte hunnit göra är väll att scrappa...

och bilderna???
japp, ni gissade rätt.....
I bildbloggen!
Jag är för lat för att lägga upp dem två gånger ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, han är otroligt söt! Och växer som ogräs gör han också! Här finns fler bilder: http://diveby.blogg.se/2009/july/dylan-2.html