onsdag 14 januari 2009

Jag kan ju inte låta bli heller....

Har sett alla dessa 365 kort bloggar som ploppat upp ur marken som svampar sen årsskiftet.....Och tänkt att "jaha, det var ju en rolig grej men det ska jag INTE göra, jag hinner/orkar inte" Men men....man ska aldrig säga aldrig...för jag tänkte ge det ett försök iallafall....
Har ju min nya kamera och tillbringar mer tid bakom den än med något annat just nu, så jag borde ju kunna få ihop det ;-) Och förhoppningsvis så ska det i slutet av året synas att jag lärt mig använda den ordentligt och att utnyttja alla dess underbara funktioner!

Kanske blir det lite hopp ibland, men en blid för varje dag ska det bli...Det börjar bra va....Idag är det den 14:e januari ;-)Men jag har rotat fram en bild från varje dag iallafall!

http://kelasdagar.blogspot.com/

Min kamera har fått en kompis föresten! Jossa har köpt en Nikon D80 hon med och idag har vi varit och lek med våra nya skönheter nere vid sjön!1 kommentar:

Sara sa...

Väääääldigt fina bilder....det verkar ju som om du redan kan din fina kamera...men det finns väl flera objektiv som man kan snyfta efter...eller hur??? Blir scrappandet lidande nu...eller hittar du flera upplägg nu när du kikar genom kameralinsens öga???
Kraaaaaam