tisdag 18 november 2008

nyp i rumpan, nafs i örat och så en grattis drink....

I onsdags så hadde jag och Erik 9 års dag ihop.....det firades med god middag och tidigt i säng, så romatiska var vi....å när jag säger tidigt i säng så var det för att sova...tro inte annat! ;-) Upp å jobba kl 05 på torsdan var det som gällde!
På torsdag efter jobbet så fick min bil nya tjusiga vinterdäck (eller ja...så tjusiga som nu ett par däck kan vara) medans jag passade på å fika hos Jossa under tiden.

Så i fredags så var det jobba, hem å sova och sen på kryssning som gällde. :-)
Det var hela gänget (Eriks gammla barndomskompisar med fruar/sambos) totalt så var vi 12 stycken....superskoj....Att träffas allihopa alltså, det blir ju tyvärr inte så ofta.....
men det där med kryssningen var en annan femma kan jag säga :-o Jisses alltså!
Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad över att INTE vara singel!!! Å slippa spinga på korgen stup i kvarten...för är det det minsta likt detta så kommer jag, om jag nång gång skulle ha oturen att bli singel igen att välja alternavtivet att bli en ensam gammal tant som inte ens försökt hitta någon ny ;-)
Middagen ( 3 rätters) var supertrevlig och god. Massa babbel och god mat kan ju aldrig bli fel....men det var sen det började. Efter middan drog vi upp till baren....eller vänta....nu missminner jag mig....allmäna utförsäljningen av kvinnor menar jag, å män ochså för den delen var det nog vi besökte.....
Har aldrig sett på maken :-O jag, Erik, thomas och hans sambo Maria ställde oss i baren...ungefär en sekund senare så var killarna bortputtade, vi var omringade av diverse försök till manligheter.....jag tror jag hadde en arm runt midjan, en han i rumpan, nån som flåsade mig i örat och tre som stirrade på mig och en hel bricka med grattis dricka :-o Under tiden kämpade de andra tjejerna på med sina förföljare....Argumentet "eh..min man står där" var föga hjälpsamt...snarare ännu mer intressant....."oj, han ser arg ut....hehe...." var nog det vanliga svaret,,,,eller så hoppade de glatt över å försökte stöta på männen istället....hua alltså!
Så fortsatte hela kvällen....vart man än gick.....
baren, diskoteket, wishkeybaren, cafeet....över allt var de :-o
å bråk å stök över allt.....tillslut så barkaderade vi oss i ett hörn av diskot och ringade in oss..ungefär som en elefantjord som ska skydda sina ungar ni vet :-D haha....
lördagen var var iallafall lite lugnare ombord på båten....god frukost vid poolen med massa färk frukt, lite shopping och poolhäng! Perfekt!
Men det dröjer nog innan jag sätter min fot på en sådan båt igen en fredags eller lördagskväll ;-)

På lördag kväll, när vi väl kommit iland och kontrollerat så att alla var med och att alla var hela och inte hadde någon oönskad förföljare fastklistrad på någon olämplig del så for vi till huddinge och friade Henrik som fyllde 22 år :-)
God mat blev det där med....så nu rullar vi fram!
På söndan var det diverse småfix här hemma å så har det bara varit jobb sen dess.....

Emelie och Nina är laddade inför kvällen


Jag och Nina i dansbaren


Den genomsnittlige förföljaren försöker imponera på Carola....


En stunds frist i wiskhybaren...
Jonas, nina och fredrik
maria, sune och jimmy
jag och erik...men oss känner ni väll igen vid det här laget ;-)Lung och god frukost vid poolen


Gustaf firar morbror Henriks födelsedag...Födelsedagsbarnet själv ville inte vara med på foto...det ville ju försig inte Gustaf heller, men är man en scrappande gudmor så är man.....då finns det inga ursäkter :-D

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Mer nyp i rumpan, mer nafs i örat och varsågod- här får du en drink! Från mig!!!!! Fick jag napp nu??

Naomi sa...

Ja finlandsfärjor är ju lite speciella...folk är galna. Efter en tiondels låt jag dansade med en kille som släpade ut mig på dansgolvet (och JA Markus var där) frågade han om jag skulle med till hans hytt...URK.

Och haha skrattar gott åt Ulrikas kommentar!

kela sa...

ulrika: klart du får napp :-D Du vet ju hur lätt på foten jag är ;-) :-D :-p

naomi:haha....skönt att det inte bara är jag som märkt av detta ;-) de sparar inte på krutet iallfall de där killarna :-o

Ulrika sa...

Vadå sparar på krutet Michaela??Dom har inget krut.........

Och dom har verkligen inte den charmen som jag besitter för jag fick ju dig på en gång!

Naomi- Va kul att jag kan roa dig :) för det verkade ju inte den där killen på färjan kunna, hahahaha!

Sov gott tjejer! MISS YOU!!!!!

Anonym sa...

Kryssning har bara en mening....det är bara lite roligare att kryssa när man är singel. Undrar hur det gått för vårat Delta gäng, som kryssade igår :)
Jobbar tors o fre kväll, hoppas vi ses.
kram
/sussie

Yvonne sa...

Treligt med en liten kryss :-)

Ska du fortfarande vara med på träffen? Isf har du en påminnelse i bloggen :-)

Kram