fredag 8 augusti 2008

I`m done some serious shopping....

Iallfall för att vara mig :-D
Kolla in vad jag handlat de senaste dagarna :-D
(förutom en bröllopspresent då som är så länge är hemlig ;-))

Kjol och topp:


Två stycken fina lycktor från mish mish (fast ja...det är bara en på bilden, ni har inte dålig syn ;-))


En löpare till matsalsbordet:


En klänning (guldfärgad men det syns ej på bilden):


Så har jag fått låna en klänning av en kompis! (varmt ljusbeige med mösnter i lite guldtonat)Så-nu ska ni få hjälpa mig, bortse från att banden på klänningarna inte sitter riktigt rätt och att jag har fotat dem konstigt med självutlösaren....
Vilken klänning ska jag ha på mig på bröllopet i morgon?? (klädkod ljus eller mörk kostym)

Klänningen jag beställde från Lareudote var inte fin när den kom fram, så den får åka med vändande postbil hem till vart tusan nu hem är igen ;-)

hum, vad har jag annars sysslat med på senaste då?
Jo i måndags så hadde vi ju som sagt var bomullsbröllopsdag :-D (om nån nu råkade missa det ;-) ) Och var ut och åt i Uppsala, på Il Forno Italiano...såååå underbart gott! Dit måste ni bara åka å äta :-DIgår så var jag å fikade hos min snälla kompis som lånade ut sin underbara klänning till mig :-D Och hennes lilla sötnos till dotter då ochså så klart :-DOch idag har jag rännt runt halva Stockholm med min snälla mormor :-D
Annars så har det mest varit jobb, och lite shopping då som sagt var ;-) Och nu är det dax att åka och jobba igen, så jag har råd att shoppa mer sen ;-) haha....

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Du är ju toastmadame! Ta den undre som sticker ut lite!

Ulrika sa...

Föresten- jag har inte gratulerat på bommulsdagen!

GRATTIS till er båda! Hälsa Erik

kela sa...

ulrika :-D Toastmadame på nästa bröllop, gäst på detta :-D Men detta har klädkod ljus eller mök kostym....då är det väll lite finare va?

Och tack så mycket :-D

BirkaCarro sa...

Hallå, jag tyckte också den undra klänningen var snyggare, den är inte så vit att du konkurrerar med bruden bara va? ;-)
Grattis till er bomullsbröllopsdag också *kärlek*, själva har vi varit gifta i ett år, en månad och en dag nu.. *time flies*
Kram, Carro (BirkaCarro)

Miao sa...

Kela,
Vad söt du var i bägge klänningarna.
Själv har jag firat min 7 ( första äktenskapet) och nu den 6 bröllopsdagen. Fast Macke glömde ju bort det så inte fick jag ens middag för den betalade jag för själv.

Nu ska vi gå ut och medeltida oss i regnet här på Gotland.
Hoppas vi ses snart

kela sa...

hej Carro :-D Va skoj att se att du varit in och kikat här :-D
Ja, visst går tiden fort :-o helt otroligt! Jag tog den undre klänningem, och den var inte så vit att det gjorde nått ;-)

miao: Tack :-D Och du, de komemr inte ihåg sånt, man måste lägga in det i deras almenackor ;-) Ha så kul i medeltiden ;-)


kram kram

Naomi sa...

lite sent svarat, men jag tycker den översta klänningen var enormt snygg!!!!