fredag 4 juli 2008

välkommen till.....

välj ett av nedanstående alternativ:
*Lagen om alltings jävlighet
*fredagen den 13:e kanske?
*allmäna pessimist dagen

jupp....så känndes det idag....ingen bra dag med andra ord!
Upp klockan 03:35 efter en natts dålig sömn, koma sig in i bilen och köra till jobbet. Tappa "frukost" äpplet i en lerpöl (som av nån underlig anledning inte fattat att det är 25 grader varmt ute och inte pölväder) missat bussen från parkeringen, allt kronglar på jobbet och det blir en massa fel...plus att det blir typ 200 grader varmt i växhuset som vi sitter i! slutar för dagen-upptäcker att jag glömt påsen med ombyteskläderna i bilen, köra i kokhet bli till täbycentrum, byta om i bilen, vart, trångt och jobbigt....ska dra upp byxorna och de går sönder :-o (sista hela paret)kilar runt i centrum med mormor, ska åka hem igen, upptäcker att jag glömt ge mormor det jag åkte till täby för att ge henne....springer runt som en galning för att hitta henne....väl i bilen i gen så håller jag på att bli typ överkörd av en som inte vet vad lämna företrädesskylten betyder och måste panikveja över nån slags refug grunksemojs.....tvingas använda både fingret och tutan där :-o

phu....det var min dag det....så...vilket alternativ väljer ni?

Igår var det dock en bätte dag, fixade och trixade med lite allt möjligt här hemma...bla. så sydde jag ett par sovrumsgardiner (klappar mig själv på huvudet) Jag är mäkta stolt fast de är både vinda och snea....för jag kan verkligen inte sy!!! Inte ens raksöm uppenbarligen ;-) Så nästa gång blir det färdigsydda...men det fanns ju en idee med dessa, det är att jag tillslut när jag får tid/ork/lust ska göra en sänggavel i samma tyg!

Här komemr en liten bild....nu ska jag övertala maken att vi ska äta nått gott till middag!

8 kommentarer:

Naomi sa...

Oj vilken jobbig dag... URK! Men du vet ju att efter regn kommer solsken så upp med näsan mot skyn nu! :-)

Ulrika sa...

WOOOOW! Vilka snygga gardiner!!!!!!

Förlåt att jag inte ringde upp igen.- liiiiite krig hemma då kan man säga!

Jag röstar på dagen Nummer:
1.

Sol sa...

Du, den dagen lät ju helkass! Men du får trösta dig med att du antagligen använt upp all otur nu för en lååååång tid framöver!

kela sa...

haha....ja, man får verkligen hoppas att det kommer sol efter regn...(fast på riktiga väderfronten ser det inte så ljust ut!)
Ingen fara att du inte ringde upp ulrika....och vet du...idag har jag varit lika dan mot naomi :-o lovade att ringa till dig naomi ju, men har inte hunnit...har just kommit hem här efter att ha jobbat över i flera timmar :-o ringer i morgon i stället!

och hej sol-det var länge sen! Hoppa stat allt är bra med dig!

kram kram

Yvonne sa...

Hej vännen :) Hoppas allt e bra, jag har svarat på din fårga i min blog :)

Kram

Veronica sa...

Tycker dina gardiner var jättefina, jag kan inte heller sy så jag stryker på nåt som heter fållfix längst ner på gardine. Det är jättesmidigt och ser superbra ut.

Har nåt till dig i min blogg

Kram Veronica

kela sa...

veronica: haha...det brukar jag med använda .-D Det är superbra, men går ju inte att använda när man ska sy gardinerna helt ;-) Det hadde nog sett lite lustigt ut :-D Fast...det gör det ju ioch för sig redan...om man kollar nära ;-)

kilar till din blogg :-D

kram kram

Ulrika sa...

Har bloggen semester.......gråter.......längtar å läsa