onsdag 16 juli 2008

Skyltar

Jag har betällt 3 stycken superfina skyltar. Blogga om Skyltar du med och få ett eget fint exemplar :-D
http://skyltmax.se

Jag har betällt 2 stycken skyltar till vår nya fina brevlåda, en med vårt efternamn på och en med ingen reklam tack, vita med svart text. Sen så beställde jag en till mitt scrapprum ochså...så att inte Erik helt plötsligt tror att det är hans rum ;-)

7 kommentarer:

Veronica sa...

Nä det vore ju trist om din man skulle hålla på och springa in i ditt rum hahaaa. Kanske också skulle beställa en till mitt rum =)

Kram Veronica

kela sa...

ja...visst skulle det :-D Eller framförallt i min hörna och stöka till bland mina grejer ;-) i rummet måste han nog få vara...datorn står ju här och han måste ju betala räkningarna ...hahahaha ;-)

kram kram

Ulrika sa...

Nu vet jag ju vad du har skrivit på skylten till ditt rum, men kanske skulle det ha stått: - STOPP, ingen Erik här inte!

Tack för igår, hann aldrig säga Hej Då! Supertrevligt!! Får vi göra om någon gång med spel också och inga barn som är vakna, hihihihi!

Synd att det inte blev ngt scrapp

Anonym sa...

Jaa vi scrappar nästa lördag, vi gör som du sa, att du kommer till mig eftersom jag inte vet då vi kommer hem! Jag har avsagt mig scarpnäck.

kela sa...

anomym :-D jaaa :-D Så gör vi :-D Först scrappar jag hela dan, sen kan vi se om jag lyckas få nått gjort i huvudtaget ;-) haha.....

Anonym sa...

Nu är vi i skåne!

KRAM Ulrika

kela sa...

men ulrika...skulle inte ni till KATRINEHOLM :-D ;-) hahaha...ni måste ha kört vilse ;-) Gick resan bra? Med alla barna?

kram kram