söndag 29 juni 2008

ledig helg :-D

I torsdags så jobbade jag tidig morgon *gäsp*....men det är ju iallfall positivt att man kan säga att man gjort sin 9 timmars arbetsdag vid 2 tiden på dan :-D For hem till Ulrika direkt efter jobbet för att pyssla lite....och uppleva det härliga kaoset ett liv med tre barn innebär ;-) ( eller var det 4 barn ulrika...vad sa vi???) :-D Tydligen har jag blivit uppgraderad till "helt okej att prata med direkt" av wilma :-D Och jag fick till och med en live show när mamma for iväg och handlade ;-) Skoj! Så mycket pysslat blev det dock inte, men lite målat, en hel del pratat och en massa skrattat :-D

I fredags så gjorde jag tvärt om dag på jobbet och jobbade kväll i stället....måste säga att det var lite segare....speciellt med tanke på att planet var försenat och jag fick jobba över....På vägen hem så plockade jag upp maken hemma hos ett par bekanta (han hadde visst gått vilse på väg till affären för att köpa mjölk och hamnat där med en (ett par) ölburkar i handen verkade det som) Skoj att få se deras hus i allfall, jag har inte varit där tidigare! En riktigt sekelsskifftesdröm var det iallfall! Annat det än vårt funkis radhus!
Blev kvar där en bra stund och kom väll hem vid 12 snåret...

På lördan så hadde vi ju funderingar på att fara upp till Naomi i leksand och gå på scrapmässan där, men det blev inte av....(vilket min plånbok är väldigt tacksam för) istället så var svärfar här och hjälpte till att byta ut stuprören...inte lika spännade men väldigt nödvändigt, lyckades dessutom äntligen sätta in fotona på våra kära bröllopgäster i gästboken från samma dag....det har ju legat ett tag nu, var tyvärr en del som inte skrivit, men vi har en låda med hälsningar som vi får öppna om 4 år, så det kanske finns nått där som jag kan klistra in sen ;-)

Idag så har vi bara tagit det lungt tänkte jag säga....eller tja...vi fick ju ett ryck och städade lite, men annars så har det varit ryggläge på altanen hela dan, och så har vi spanat lite efter vargen som tydligen ska vara på vift i vallentuna, men icke.....erik tror inte den kommer att besöka vårt radhusområde som är fullproppat med skrikande ungar och skällande hundar....humf.....men lite coolt hadde det ju varit ;-) Om sigge varit inne för ståss....tror inte försökringen täcker "vargbråk"

Slänger in en LO som jag började med på träffen i tungelsta men aldrig hann klart då:

8 kommentarer:

Naomi sa...

Åhh jag vill oxå pyssla med er ju!(fast jag har iallafall pysslat hela dagen idag!!)
Kul att läsa lite om vad du har för dig! Kommer till Sthlm nästa onsdag och stannar ev till fredag. Hur ser ditt schema ut då?
hälsa Erik att han tar med sig Gps:en nästa gång han går ut på egen hand! :-)
Gillar tårtLO:n! Ursnyggt alfabet!
kramis

Ulrika sa...

MEN HALLÅ!!!!!!!! Kommer du Naomi till stan......och jag vet inte om det och verkar inte få veta nåt heller ( GRÅTER STÖRTFLODER)

Kela- Alltid lika kul då du är hos mig- fast det går i 180! Fin lo- vart har du fått tag i alfabetet?

KRAM

Naomi sa...

Det har jag sagt till dig Ulrika (förlåt Kela att jag snor bloggplats här, men måste reda ut detta på stört! :-)) Ska ju komma och göra läkarundersökningen den 9e och funderar på att KANSKE vara kvar någon dag...

kela sa...

så ja flickor...inte bråka nu....snälla mot varandra!!!!
Jag jobbar tyvärr kväll ons-fredan nästa vecka :-( *tjurar lite* Men vi kanske kan få ihop en dagsfika?

hum...vi har ju ingen gps, men det kanske hjälper om jag ritar en karta? Va tror ni :-D

alfabetet har jag skrivit ut på sillen....jag kan kolla vad det heter om ni vill. (vilket av dem föresten? det snirkliga eller det raka?)

kram kram

Naomi sa...

Jag tyckte det raka. tror jag hade det på sillen oxå. påminner lite om disel

kela sa...

mmm...det liknar väldigt mycket på disel faktist, men jag tror att det bara är arial black (typ värdens supervanligaste snitt ;-))

Naomi sa...

åh. suck.. saknar min sill...

kela sa...

naomi :-D haha.....skulle inte du sälja den? :_D ;-)