fredag 2 maj 2008

valborg, fika och massa vin...kanske?

I tisdags gjorde jag absolut ingenting.....alls.....superskönt....men lite småstressande....

I onsdags var det där emot full fart....storstädning, storhandling och ombesiktning av bilen....
den gick igenom!! SKÖNT :-D På kvällen så kom Andreas och Carola över på middag....det var skoj, dock så lyckades vi som alltid missa majbrasan ;-) När vi äntligen kom upp till platsen för den efter grillning, massa vin och alldeles för mycket mat så låg det bara en liten hög med rykande aska kvar :-o

I går så var vi trädgårdstomtar och sådde gräsmatta (så nu är det nåde den som vågar gå på vår baksida :-o) erik hängde upp massa fina grillsnören som avspärrning.....vilket dock katten struntade totalt i och lade sig rakt ner i lervällingen :-o På eftermiddan så kom Jimmy och Emelie hit på lite fika och med sig hadde de sötnosarna Tilda och Teo :-D Så det vart livat värre här kan jag säga ;-)

tja....så mycket mer har inte hänt här....men i kväll så har jag kört ut maken och så kommer Ulrika och Naomi hit för att scrappa och dricka alkoholhaltiga drycker ;-)

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Hoppas ni hade trevligt!

Kram

kela sa...

yvonne: supertrevligt har vi haft och tjejerna har just åkt hem.....:-D

kram kram

Ulrika sa...

Heerreguuuu va trött jag är! Och inte orkar jag packa upp heller! Vilka söööta små grejer du har Kela! Och Sigge är min största favorit, förutom min små pluttar förstås!

kela sa...

Ulrika....hahaha....välkommen till klubben :-o Jag kan knappt hålla ögonen öppna :-o vad kan det bero på? och du...det är ni som är oversized....inte vi som små ;-)
Sigge hälsar och undrar när du ska muta honom med skinka igen :-D

Lessa sa...

Gokväll gokväll! Vad gör ni sista helgen i maj? Har ni planer? Tänkte eventuellt om jag skulle komma och hälsa på er! :) Kanske komma fredag eller lördag och sova över en natt! Kram på er!