torsdag 20 mars 2008

Omgiven av farligheter....

det vill säga människor som är så trevliga att de får en att stanna uppe till sent på nätterna fast man tänkt vara duktig och åka hem å krypa i sängs redan vid 11-12 tiden ;-)

I går så var det då dax för nattscrapp hemma hos Naomi och hennes underbara scrapprum (där jag nu lärt mig att man inte ska fråga "har du" utan "vart har du" :-D) kom faktist i tid *kors i taket* tom. 10 minuter för tidigt :-o Det tog bara ca 50 min att köra mellan vallentuna och hem till Naomi..inte farligt tycker jag (naomi såg dock lite fundersam ut)....sen så kom Ulrika och Lina dragandes med sina stora scrappväskor och där satt jag med min liiiila påse och tittade storögt på dem ;-) (Noterar: måste skaffa mig en scrappväska-en stooooor en...och saker att fylla den med!) Kvällen började med ett besök på fun creations (??? Visst är det så det heter va?) för lite shopping! Och jag vara faktist jätteduktig och handlade BARA för 53 kronor ;-) *klappar mig själv på huvudet* sen så vankade vi tillbaka till Naomi och satte igång....Lyckades få en LO gjord, lånade bind it all maskinen och fixade två små böcker-skoj! Men i min iver så hadde jag inte ens med mig några papper att klä in dem med...så vi får se hur det blir ;-) och så målade jag lite stämplar......däremellan så lärde jag mig att jag måste köpa flocking (efter att ha sett Ulrikas fina moln som hon gjorde med Naomis flocking) att jag (fast det visste jag ju sen tidigare) måste köpa de där underbara pennorna till att måla med och att Ulrika och Naomi blir helt galna när man plockar fram en kamera ;-)

Jag menar-kolla bara på det här:jaja...så kan det gå ;-) Gissa när jag kom hem i natt då? Jo-vanlig träffa Ulrika tid...straxt före halv fyra...trotts alla goda förutsattser...Plockade upp mina scrappsaker (jag kan ju inte låta bli!!!) och stupade isäng...det var lite sådär så att rummet liksom snurrade när jag låg ner....bra va? Speciellt med tanke på att jag just kört bil i typ samma tillstånd ;-)
Och ja just det-Naomi-jag ser inte din kommentar :-( Du får försöka igen!

I morse så skulle jag upp klockan 8.10 (mycket viktigt med de där 10 minutrarna...) vilket betyder totalt 4 timmars sömn....klockan 06:06 piper telefonen-mer än sovande kollar jag in smsen....Emelie har fått en liten kille i natt :-D WIIIIIEEE :-D Äntligen kom han ut lilla Teo/Oscar (jag tror det blir teo men hoppas fortfarande på att de tar Oscar) :-D Ett litet Påskägg :-D STORT STORT GRATTIS :-D

Somnade om efter den glada nyheten och vaknade igen vid 06:40 av att katten försökte hångla upp mig eller kväva mig med sin päls...jag är inte riktigt säker på vilket av dem.....sen så pep telefonen igen vid 07:30-Gissa vem ;-) Joooo...Ulrika! (uppe med tuppen-galningen) Och jag håller med-tack själv-det var supertrevligt igår (och det gäller er alla tre) dessvärre har jag fått ett psykbryt på min telefon och inte orkat smsa tillbaka :-o

Så-klockan 8.10 drog jag mig mer död än levande upp ur sängen (är det ett bra tecken när man inte behöver dricka alkohol för att bli bakfull? för så kändes det!) och smetade på typ 10 lager highlither uner ögonen för att åtminstonde ge sken av att vara vaken....kröp i samma kläder som igår och lyckas fem minuter efter att jag borde ha gått konstatera att jag ser ut som en biblotikarie i dem :-o Men ack- försent! Det är bara att bita i det sura äpplet och dela ut boktips till höger och vänster på bussen......
Gisses alltså...ni vet sådär som biblotikarier brukar se ut i alla filmer-grå kjol i naturmaterial, beige tröja och grå kofta i ylle typ...och fotriktiga skor (ta bort de fotriktiga skorna dock, jag hadde mördarstövlar på mig)den enda skillanden på mig och en filmbibbletant är jag jag hadde den lite mer vågade färgen brunt på mig.....

Så-iväg till interljuven, byta buss, vänta på buss, byta buss igen..... en och en halv timme :-o Med bil tar det bara 10 minuter...VI MÅSTE KÖPA EN TILL BIL!!! Väl framme vid företaget ska jag bara piffa till mig lite (lägga på ett elfte lager highlighter) innan jag går in och får syn på att jag fått ett sms- SOM SKICKADES I GÅR KVÄLL!!!! men kom fram 10:49 idag-TYVÄRR så är min interljuvare sjuk och måste boka om tiden, hoppas det inte ställer till något besvär...blablabla.....Så..det var bara att sätta sig på en bänk och vänta på bussen hem igen-som -SUPRISE-bara går en gång i timmen och jag har missat den med 3 minuter!!!

Så sen dess har jag haft psykbryt på min mobil-tänk om den bara en endaste gång kunde göra det den är gjord för att göra-SKICKA SMS OCH SLÄPPA FRAM TELEFONSAMTAL!!! Jag begär inte mer...jag bryr mig inte om att den aldrig laddar, att bateriet dör efter 1 sekund ibland utan någon logisk förklaring....jag bryr mig inte om att den ibland ligger och spelar lite för sig själv eller att den ibland typ ringer till kina bara för skojs skull...Om jag bara hadde fått det där smset och kunnat stanna hemma i min sköna varma säng!

Nä..nu ska jag krypa ner i soffan, värma mina stackars halvrakade ben som är typ blååa, proppa i mig ett kilo godis och morra åt påskkärringarna när de kommer!
kram på er!
Just det-slänger in gårdagens Lo med:

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Näääää, fy va synd jag tyckte om dig när jag läste om intervjun!J_kla telefon.................så............vad önskar du dig mest: 1. En stor scrapväska 2. En fungerande telefon?????????

Tål att tänkas på va? hihihihi!

Själv somnade jag om klockan halv elva med Melvin! Så mycket uppe tupp var jag :)

Va kul att din kompis äntligen fått sin bebis!!!!! Ska bli kul å höra vilket namn de väljer!!!

KRAMAR TILL DIG I MASSOR! Och du...........kul som vanligt å läsa din blogg ( Johan läste den också och skrattade också som jag:))

kela sa...

hum.....du...det är nig väskan först ändå ;-) Och ja...jag borde gå med i AS-anonyma scrappare ;-) Fast du är väll hedersmedlem där va ;-)

Skönt med en förmiddagslur...då satt jag vi en blåsig busshållsplats och filosoferade ;-)Jättekul att lillkillen äntligen kommit...så nu ska jag sätta igång med ett kort till honnom....

(pst....den där dikten som var i ditt stjärnkort? Vilken var det?)

kram kram!

Lina sa...

Oj! STACKARE! :-o

Inte kul alls med inställd intervju MEN det var kul i går. Även jag kände mig helt bakis i morse.

KRAM!

ulrika sa...

Menar du i Melvins kort? Det står såhär:

Du ler så du strålar, din själ lyser klar! Du fångar all ömhet omkring!

Små fötter och fingrar din hud och din doft så underbart skapat allting!

kela sa...

tack Ulrika :-D Precis det jag menar :-D

Lina: ja, det var superskoj :_D OCh skönt att det inte bara avra jag som var "bakis" ;-)

Naomi sa...

Hej!
Tack för en kul kväll! Ses ju ikväll igen ju!
Förresten.... jag är ordförande i AS, så ni är så välkommna så! Kan ju köra ett extramöte ikväll!
kram

kela sa...

wiiieee :-D Nu funkar det att se ditt inlägg Naomi :-D Skoj! Vi ses i kväll!!!